1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
 
  Milieu & afval  
 
 
 
• Clean site

Bouwmaterialen Roobroeck houdt ook rekening met het milieu.
Daarom werken wij samen met Clean Site System.

 
  Hoe werkt het systeem ?
Wordt plastic verpakkingsafval bij u op de werf mooi gesorteerd, verzameld en in inzamelzakken afgevoerd? Prima zo

Mocht dat echter nog niet het geval zijn, dan bestaat er een vernieuwende, goedkope en milieuvriendelijke oplossing:
Clean Site System

  1. Koop de speciale Clean Site System-inzamelzakken bij Bouwmaterialen Roobroeck.
  2. Vul de zakken op uw werf met plastic verpakkingen (folie, hoezen of zakken...). Kijk goed na dat de zakken volledig leeggemaakt zijn en geen ander afval (bakstenen, grind...) bevatten.
  3. Deponeer de gevulde zakken bij een volgend bezoek gratis bij Bouwmaterialen Roobroeck nv
 
 


Voordelen van Clean Site System:

  • Verzorg uw bedrijfsimago

Een werf zonder zwervend plastic afval is aantrekkelijker en professioneler: het beste visitekaartje voor uw klanten en architecten die op de werf langskomen.

  • Combineer werk met veiligheid

Rondzwervend plastic op een werf is niet enkel onaantrekkelijk maar verhoogt eveneens het risico op ongevallen. Een opgeruimde werf is veiliger en veiligheid staat garant voor kwaliteit en efficiëntie.

  • Verlaag uw kosten

Plastic afval is volumineus en moeilijk klein te maken. Het neemt onnodig veel ruimte in in uw containers voor gemengd afval maar voor een goedkope prijs kan u bij ons zakken aankopen en wanneer ze vol zijn, brengt u die gewoon terug. Volledig gratis en wanneer het u past. U verspilt niet langer tijd op het containerpark en u betaalt minder voor uw containers.

  • En bescherm het milieu

Het ingezamelde plastic wordt gerecycleerd en gebruikt voor het maken van nieuwe producten. Door aan uw belangen te denken, denkt u ook in het belang van het milieu. Een inspanning die niemand vandaag onberoerd laat!

 
 

• Big bags

Een bigbag is een grote plastic zak, welke afhankelijk van de maat verschillende hoeveelheden kan bevatten. Dit is een inhoud van 1000liter. Het gewicht van een bigbag hangt af van de soort grind of spit, omdat niet alle soorten evenveel wegen. Het gewicht loopt uiteen van 1000kg-1800kg per m3. Een bigbag is handig en praktisch, omdat het geen rommel oplevert en de bigbag door de chauffeur netjes in uw tuin of op uw oprit geplaatst kan worden (mits bereikbaar).
U hoeft de bigbags niet te retourneren, u mag deze houden.

 
 

BRN

Wat is een bouwafvalzak?
Een bouwafvalzak is een oersterke zak met een capaciteit van 1 kubieke meter
(= 25 vuilniszakken). In de bouwafvalzak kan 1500 kg bouw- en sloopafval
worden gestopt. De bouwafvalzak is voorzien van een afsluitklep. In tegenstelling tot de klassieke container bent u er dus zeker van dat u de enige bent die hem gebruikt. In de bouwafvalzak mag geen asbest, verf en ander gevaarlijk afval worden gestopt. BELGIAN RECYCLE NETWORK zorgt voor de verdeling, de ophaling en de milieuvriendelijke verwerking van de bouwafvalzak.

 
 

• Ytong recycling bag

Ytong heeft een recuperatieprogramma ontworpen om bouwoverschotten van de werf te kunnen recycleren. Ytong-overschotten worden in speciale Big Bags
(YTONG RECYCLING BAG) naar de fabriek teruggebracht via de bouwhandelaar.

 


   
     
 
 
1 2 3 4